E-mail marketing

Una dintre cele mai folosite metode de a interacționa eficient cu publicul consumator este cea denumită Email Marketing. Rezultatele sunt vizibile, iar fidelitatea clienților și cresterea volumului de vânzări primează în acest sistem de promovare.

Strategiile de email marketing sunt o modalitate simplă de interacțiune între o companie și public. Fie că este vorba de clienți, potențiali clienți sau parteneri de afaceri, campaniile de email marketing au obiectivul de a crește vizibilitatea business-ului dumneavoastră.

Primul pas în strategia de email marketing este să convingeți vizitatorii să se înscrie la newsletterul dumneavoastră. În acest fel, veți putea să le trimiteți notificări prin care să promovați noi produse și servicii, oferte promoționale sau imaginea brandului dumneavoastră.

Principalele beneficii ale unei campanii de email marketing sunt costurile reduse și posibilitatea de evaluare a rezultatelor. Veți cheltui mai puțini bani decât prin alte metode de marketing clasic și veți putea monitoriza vizitatorii care au intrat efectiv pe website-ul dumneavoastră în urma emailului pe care l-au primit.

Pentru a-și atinge scopul final, cel de creștere a vânzărilor, o campanie de newsletter trebuie să fie implementată în urma unui plan solid. Profesioniștii de la WebAttitude au experiență și rezultate în acest domeniu și vă pot ajuta să creați cea mai bună strategie pentru un proiect de succes prin email marketing.