Optimizare SEO

Recunoscută de către toți specialiștii ca fiind prima măsură de promovare, serviciul reprezintă modalitatea prin care un site web se prezinta în fața unui spider (crawler). Acest sistem are rolul de a asigura o poziție cât mai favorabilă în motoarele de căutare. 

Optimizarea SEO este un element primordial pentru orice website. Pentru a fi accesat de către public, un site trebuie să fie găsit și indexat de motoarele de căutare. Optimizarea SEO pornește chiar de la construcția site-ului, iar WebAttitude se ocupă cu atenție de acest aspect, prin realizarea proiectelor în coduri proprii, valide și ușor indexabile de către motoarele de căutare.

În plus, pentru optimizarea on-page, echipa noastră vă ajută să identificați cele mai potrivite cuvinte cheie pentru website-ul dumneavoastră. Cuvintele cheie sau keywords trebuie să fie simple și relevante, dar în același timp să fie de interes pentru utilizatorii de internet. Odată ce ați identificat cuvintele cheie care vor ajuta la promovarea website-ului dumneavoastră, putem începe să lucrăm la partea de conținut.

În ceea ce privește optimizarea off-page, WebAttitude recomandă clienților o serie de măsuri care facilitează optimizarea:

-rețele sociale

-blogging

-înscrierea în directoare web

-link building

-deep linking

-anunțuri și comunicate de presă

-linked signature

Nu în ultimul rând, trebuie să aveți în vedere că un website trebuie să transmită informații valoroase. De aceea, conținutul de calitate este o condiție obligatorie pentru orice website care își propune să ocupe primele locuri în rezultatele motoarelor de căutare.