Web Design

Design-ul unui site reprezintă primul contact pe care utilizatorul îl are cu compania ta. Importanța acestuia nu are nevoie de prea multe explicații, ținând cont că fiecare dintre noi, la nivel personal, conștient sau nu, judecăm după etichetă. WebAttitude oferă atât soluții de design standardizate, fie complet personalizate, onorând exigențele oricărui client.

Valoarea unui design, atunci când vorbim despre crearea unui site sau crerea unui magazin online, este una ridicată. Echipa WebAttitude îți propune o serie de sfaturi privind partea de design web, cu specificația că succesul unui site este dat întotdeauna de funcționalitatea și corectitudinea codului folosit de către programatori.

Pentru obținerea unui design spectaculos care să descrie cel mai bine brandul tău, avem nevoie să discutăm în amănunt direcții și elemente de grafică. Procedura de lucru pe care ți-o propunem constă în mai mulți pași, astfel:

  • stabilim liniile de bază privind designul 
  • creăm 3 propuneri, apropiate exigențelor tale
  • îți prezentăm propunerile
  • stabilim de comun acord design-ul final

Acest sistem ne garantează nouă, celor din echipa WebAttitude satisfacția ta și de cele mai multe ori și satisfacția consumatorului final. În cazul în care nu știi ce direcție se potrivește mai bine brand-ului tău, îți putem oferi soluții de design pentru a crea un site care să îți crească veniturile.