contact webevolution
Home »

Servicii

WebAttitude este soluția pentru nevoile business-ului tău, fie că este vorba de crearea unui site sau a unui magazin online. Contactează-ne pentru solicitarea unei oferte mai detaliate.

Servicii

Într-o lume în care internetul a devenit principala sursă de informare, prezența activă în mediul online este o condiție obligatorie pentru orice afacere de succes. WebAttitude este soluția potrivită pentru cei care iși doresc să apeleze la serviciile unor experți în domeniu. Noi vă ajutăm să implementați și să promovați brandul companiei dumneavoastră în mediul online.

WebAttitude vine în întâmpinarea clienților cu următoarele servicii:

Web design

Design-ul unui site reprezintă primul contact pe care utilizatorul îl are cu compania ta. Importanța acestuia nu are nevoie de prea multe explicații, ținând cont că fiecare dintre noi, la nivel personal, conștient sau nu, judecăm după etichetă. WebAttitude oferă atât soluții de design standardizate, fie complet personalizate, onorând exigențele oricărui client.

Detalii
 

Web development

Partea de web development completează și dă functionalitate design-ului folosit în orice proiect. Pornind de la elemente de bază și până la aplicații complexe care să satisfacă nevoi diferite de cele standard, echipa de programatori este pregătită să facă față oricărei provocări a pieței.

Detalii
 

Optimizare SEO

Recunoscută de către toți specialiștii ca fiind prima măsură de promovare, serviciul reprezintă modalitatea prin care un site web se prezinta în fața unui spider (crawler). Acest sistem are rolul de a asigura o poziție cât mai favorabilă în motoarele de căutare. 

Detalii
 

Promovare online

Facebook Business Page a devenit în ultima perioadă una dintre cele mai eficiente metode de a monetiza activitatea zilnică. Fie că este vorba despre crearea sau administrarea unui cont profesional de Facebook, echipa WebAttitude îți oferă cele mai bune soluții pentru a-ți crește numărul de like-uri ale brandului tău.

Detalii
 

Email marketing

Una dintre cele mai folosite metode de a interacționa eficient cu publicul consumator este cea denumită Email Marketing. Rezultatele sunt vizibile, iar fidelitatea clienților și cresterea volumului de vânzări primează în acest sistem de promovare.

Detalii
 

SMS marketing

SMS marketing este una dintre cele mai eficiente metode de a promova produse sau servicii în rândul consumatorilor. Ținând cont de relația personală a consumatorului cu telefonul său, această modalitate poate reprezenta un suport ideal pentru creșterea vânzărilor.

Detalii