Studio Galapagos

Ionut Kivu - studiogalapagos.ro

Când pornești pe un drum necunoscut, te lovești adesea de cele mai neașteptate piedici. De cele mai multe ori ai nevoie de un ajutor, de un sfat, de o îndrumare. Noi am gasit toate astea și mult mai mult în echipa celor de la WebAttitude.

De altfel numele lor spune totul: ne-au ajutat să evoluam de la un concept teoretic la o realitate palpabilă, și au făcut asta nu doar cu profesionalism și promptitudine, ci chiar cu prietenie și caldură. Înainte de a lucra cu ei, aveam senzația ca mecanismele din spatele paginilor web, nici măcar în cele mai simple aspecte ale lor, nu sunt accesibile "muritorilor de rând".

Însa cu ajutorul și răbdarea profesioniștilor de la WebAttitude, am reușit să iesim cu bine din hațișul internetului, folosind produsele lor, foarte "prietenoase" cu utilizatorul, chiar și cel mai neavizat, dar care oferă un standard calitativ de excepție, standard ce corespunde perfect propriilor noastre idealuri cu privire la serviciile pe care le oferim. Este o placere și o rară bucurie să poți găsi în partenerii de afaceri oameni pe care să-i poți numi prieteni.