Tehnologii de implementare

Tehnologiile de implementare folosite sunt: PHP, Codeigniter, MySQL, HTML, CSS, Javascript

Un element important cu care venim în dezvoltarea aplicației este structura bazată pe abordarea MVC (aceasta implică dezvoltarea modulară a elementelor site-ului, și, mai ales, separarea codului PHP - partea de programare - de sursa HTML - implementarea design-ului). Acest aspect permite modificarea ulterioară a design-ului (sau a unei parti a acestuia) mult mai facil și chiar de către o persoană care nu are cunoștinte avansate de programare.

Avantajul esențial însă este costul redus pentru modificările ulterioare, viteza și cantitatea redusă de resurse necesare funcționării optime, securitatea informațiilor, optimizarea codului sursă , link-uri user friendly, etc. apreciate de toate motoarele de căutare.

Folosirea unor arhitecturi complicate îngreunează semnificativ upgrade-urile viitoare, în general au o interfață de administrare "stufoasă" care face mai dificilă introducerea , editarea și stergerea de produse, platformele folosesc motoare pentru interpretare a template-urilor care sunt mai lente decât folosirea directă a sintaxei PHP.

Menționăm că nu folosim platforme Open Source și proiectele sunt în totalitate dezvoltate de compania noastră. O platformă prestabilită gen Joomla nu încarcă numai funcțiile necesare executării unei anume sarcini în momentul în care acestea sunt necesare ci și tot felul de chestii inutile. Un cod sursă curat permite încarcarea rapidă a paginilor web și optimizarea timpilor în care este afișat conținutul paginii.