Bussiness Startup

nțelegând nevoile, dar și restricțiile bugetare, ale celor care vor să își înceapă propria activitate în mediul online, am creat proiectul "Business StartUP".

Avantaje / Beneficii / Ce îți oferim?

Aplicația Business StartUP iți permite să beneficiezi de un website complet particularizat în numai câțiva pași simpli. Ai la dispoziție mai multe variante de design creative și moderne din care poți alege. Fiecare șablon poate fi personalizat încărcând propriile tale imagini și informații.


Pentru proiectele de mai jos (Apollo, Bacchus, Calliope, Demetra, Eros, Fotuna si Gebeleizis) pretul este de 300 euro.


Thumb-bsup-1.png   Thumb-bsup2-1.png   Thumb-bsup3-1.png   Thumb-bsup4-1.png


                                   Thumb-bsup5-1.png   Thumb-bsup6-1.png  Thumb-bsup7-1.png


Pentru proiectele de mai jos (StartUp 1 - StartUp 5) pretul este de 500 euro.


s1.png    s2.png  s3.png 


  s4.png                                  s5.png 



Serviciile noastre de web design îți permit să profiți de beneficiile aduse de prezența în lumea on-line instantaneu. Un site web profesionist are puterea de a îți face afacerea cunoscută și de a atrage mai mulți potențiali clienți pentru produsele și serviciile tale.

Dacă dorești să îți faci afacerea cunoscută în mediul on-line printr-un un site web profesionist la cel mai mic preț de pe piață, nu ezita să soliciți detalii suplimentare.

Business StartUP îți permite să construiești o prezență on-line de succes, cu operațiuni simple, fără a avea nevoie de cunoștințe de HTML sau programare!

 

Dacă ești interesat să-ți construiești / îmbunătățești prezența online a afacerii tale, trimite-ne un mesaj la office@webattitude.ro , solicită o ofertă utilizând formularul de contact sau contactează-ne telefonic la (073) 517 5599.