Online Shop

Online Shop

Proiectul "Online Shop" este destinat celor care iși doresc să se lanseze în comerțul electronic și să iși crească vânzarile prin intermediul unui magazin virtual. Echipa WebAttitude vă oferă cea mai stabilă și eficientă metodă pentru crearea unui online shop, venind în întâmpinarea dumneavoastră cu variante de design personalizabil în funcție de nevoile clienților.;/p:

Pentru proiectele de mai jos (Online Shop 1 -3) pretul este de 800 euro.


sp1.png     sp2.png   sp3.png  


Avantaje / Beneficii / Ce iți oferim?

Un Online Shop realizat de WebAttitude oferă numeroase avantaje. Magazinele virtuale pe care le construiesc profesioniștii noștri sunt perfect administrabile atât în privința aspectului, cât și în cea a conținutului.

Practic, poți să administrezi și să modifici singur magazinul virtual, fără a mai apela la ajutorul unui specialist. În acest fel vei economisi bani, iar investiția initială își va dovedi utilitatea.

Un alt aspect pe care WebAttitude pune foarte mare accent este designul magazinului virtual. Pentru că obiectivul acestuia este acela de a vinde, echipa noastră acordă o deosebită importanță aspectului. Clienții nu sunt atrași numai de produsele pe care le pot achiziționa, ci și de designul unui magazin virtual. Detaliile sunt cele care fac diferența dintre un magazin online comun și unul de succes. Echipa noastră întelege foarte bine necesitatea unui design fresh și atragator, iar experiența și proiectele la care am lucrat anterior ne recomandă ca fiind cea mai bună alternativă din domeniu.

Magazinele noastre virtuale îți oferă posibilitatea de a adăuga în catalogul de produse cât de multe oferte dorești. Poți gestiona fără probleme toate aceste produse, printr-un cont de administrator și o interfață simplu de utilizat. În plus, pentru fiecare online shop la care lucrăm, integrăm partea de SEO on-page, în așa fel încât roboții motoarelor de cautare să indexeze rapid site-ul tău.

Online Shop este un proiect complex, care include o serie de module precum: modul de produse și categorii de produse, secțiune de membri – conturi de utilizatori, coș de cumpărături, comandă produse, modul newsletter, modul de știri online, oricâte pagini administrabile, sistem reclame prin bannere, etc.

Partea de gestiune a comenzii este, de asemenea, integrată în magazinele virtuale pe care WebAttitude le realizează. Vizitatorii au posibilitatea de a adăuga produse prin intermediul coșului de cumpărături. Experiența vizitatorului este una placută, iar acest lucru îl poate influența decisiv în decizia de a cumpăra sau nu produsele tale. Practic, pe cât de usor este să administrezi magazinul, pe atât de simplu îi este cumpărătorului să caute prin toate produsele pe care le oferi și să aleagă ceea ce își dorește.Pentru o întelegere reciprocă mai bună în ideea creării unui magazin online care să reziste în razboiul dus zilnic cu concurența, te invităm să ne contactezi pentru a ne cunoaște mai bine. 

Trimite-ne un mesaj la office@webattitude.ro , solicită o ofertă personalizată utilizând formularul din pagina de Contact sau contactează-ne telefonic la numarul (073) 517 5599.